Unika ruster sig til fremtiden

Unika ruster sig til fremtiden

 

Maskinerne blev slukket og hele Unikas produktion stoppede fredag, den 16. juni omkring kl. 10:45. Årsagen var, at alle var inviteret til foredrag. Alle medarbejdere gik til Ans Idræts og kulturcenter for at opleve et spændende foredrag omkring, hvordan vi hver dag tager imod tusindevis af signaler og skal tage stilling til dem.

Foredraget var afledt af et kursusforløb for ledelsen hos Unika i efterår 22/forår 23, hvor ledelsen nåede frem til en fælles vej for at bringe Unika til ”next level”.

Med ledelsens ”løsning” som dagsorden holdt Kim Nielsen fra Achievers et meget spændende foredrag omkring menneskets dyrebareste værktøj og nervesystemets hovedcomputer, nemlig vores hjerne og om, hvordan vi styrer os igennem vores hverdag med selektive beslutninger. Kim Nielsens foredrag gav deltagerne noget at tænke over og ”hjernen” blev inddraget i gruppediskussioner omkring ledelsens bullit points og hvordan vi realiserer dem.

Hos Unika ses kursus eller foredrag som et bidrag til den gode atmosfære i virksomheden. En dag sammen med fælles oplevelser er sundt for alle. Resultatet kan ikke nødvendigvis måles lige med det samme, men investeringen i fælles oplevelser er vigtig for styrkelse af Unikas sunde kultur.

Det blev en god start på weekenden og Unikas fælles vej.