Kategorier

Søg nyheder

 
 

2023

Tilbageblik på 2023        In English  

 

Året der gik: Refleksioner over 2023

2023 har været et år præget af fornyelse, energi og konstant bevægelse. Vi har taget store skridt for at optimere og forbedre vores produktion.

Strømlining af produktionen i komposit

Det blev et år med fokus på LEAN og rigtig mange nye tiltag og forandringer. En ny plan for mere strømlinet produktion blev igangsat. Fra januar bevægede vi os hurtigt. Vi rykkede sprøjtestøbemaskiner, afdelinger og dygtige medarbejdere til den nye, topmoderne produktionshal og rundt i de øvrige eksisterende produktionshaller. En hel produktionshal, som logistikmæssigt lå dårligt i forhold til det daglige produktions-flow, blev omdannet fra produktion til koldt lager.

Montage og Logistik

Med en stigende efterspørgsel fra vores kunder, udvidede vi vores kapacitet inden for montage, samling og færdiggørelse af komponenter. Dette krævede også en genovervejelse af vores råvarelager, samt støjisolering af vores kværne.

LEAN & Innovation

Vores forpligtelse til LEAN-principperne blev endnu stærkere. Vi indførte LEAN-tavler, etablerede miljøgårde og oprettede koordinatorroller for at sikre endnu bedre kommunikation, koordinering og systematisk forbedring og problemløsning.

Digitale fremskridt

Med tilføjelsen af en 2K sprøjtestøbemaskine, fem nye robotter og elektronisk datasamlingssystem, positionerede vi os endnu stærkere inden for automatisering og effektivitet.

Nyopført kontor

I 2023 opførte vi et nyt driftskontor i kompositafdelingen tættere på produktionen og dedikeret til de medarbejdere, der håndterer driften. Kontoret blev indviet i slutningen af september. Det har siden opfyldt vores forventninger, og vores kommunikation er blevet betydeligt mere effektiv og avanceret.

Vækst og partnerskaber i værktøjsafdelingen

I værktøjsafdelingen har vi sikret en styrket ERP-løsning og afviklet udviklingsprojekter i samarbejde med bl.a. Grundfos og DAMRC, med henblik på at udfordre og udvikle Unikas kompetencer. Vi har generelt udforsket nye veje for at imødekomme kravene fra vores kvalitetsbevidste kunder.

2 års jubilæum

Værktøjsafdelingen kunne i maj måned fejre to års dagen for flytning af Grundfos’s AME maskinafdeling med 20 medarbejdere og tilsvarende antal maskiner til Unika Danmark.

Alle har løftet i flok for at levere et ambitiøst projekt til en ny kunde. Et projekt, hvor vi prøver kræfter med nye løsninger for at levere high-end produkter til en yderst kvalitetsbevidst kunde. 

Ny varmepumpe

På energisiden har vi investeret i endnu et varmepumpeanlæg denne gang i værktøjsafdelingen. Den endelige tilslutning forventes i starten af 2024 og så kommer vi til at forsyne endnu flere private huse i Ans By med varme.

Fremtiden

Som en forsmag på 2024 præsenterede vi stolt Axel Christian Thøgersen som vores nye CEO fra den 2. januar. Hans visioner og ideer vil uden tvivl fortsætte vores rejse mod endnu større succes.

En Hilsen fra os alle

2023 var fantastisk, men vi er endnu mere begejstrede for, hvad 2024 bringer! Vi vil gerne takke vores kunder, forretningspartnere, medarbejdere og venner for deres urokkelige støtte.

Glædelig jul og et nytår fyldt med lykke!

Højpræcisions værktøjer

Unikke værktøjskomponenter fremstillet i Unikas værktøjsafdeling klar til brug....

Læs mere
Besøg fra Italien

Når kunderne kan se og røre ved værktøjer og komponenter. Det gør en forskel...

Læs mere
Unika Danmark A/S præsenterer ny adm. direktør fra 1. januar 2024

Stor nyhed, Unika Danmark får ny administrativ direktør i 2024

Læs mere
Unikas deltagelse i Fakuma messe 2023

Vi har haft udsendte i Tyskland for at se, hvad der rør på sig. Læs lidt om Max og Steffens deltagelse i Fakuma messen...

Læs mere
Nyt driftskontor i komposit

Nyt fælleskontor giver resultater...

Læs mere
Nominering

Unika har modtaget en nominering til EY Entrepreneur Of The Year 2023...

Læs mere
Tillykke til vores stifter

Stort tillykke med de 90 år til vores stifter....

Læs mere
Unika ruster sig til fremtiden

Den 16. juni blev maskinerne slukket allerede om formiddagen, læs hvorfor....

Læs mere
2 års fødselsdag

Den 4. maj havde vi et åbent hus arrangement for indbudte i anledning af to-års dagen for partnerskabsaftale med Grundfos....

Læs mere
Forårsklargøring

Nu sker der noget synligt på bagsiden af Lyngbakkevej 14 ved vores nye hal...

Læs mere
Viser 1 til 10 af 11 (2 sider)