Besøg fra Italien

Besøg fra Italien

 

Vi havde forleden fornøjelsen af at byde velkommen til Minik fra Upcycling Scandinavia samt Rachele og Alberto, ejere af IBEBI.

De fik rundvisning i kompositafdelingen, hvor de så fremstillingsprocessen af de attraktive Aika-stole, som vi snart sender til Italien (Aika er et Japansk pigenavn som betyder ”kærlighedssang”).

Det var interessant at se, hvordan gæsterne var begejstrede for, hvordan Unika arbejder med vores energi set-up med varmepumper og solceller på tagene og ikke mindst, hvordan vi producerer de stole, som de køber af vores samarbejdspartner Upcycling Scandinavia.

At Upcycling Scandinavia kan eksportere stole til Italien, som selv producerer et kæmpe antal stole til hele Europa, er virkelig STORT, og samtidigt et bevis på, at interessen for genanvendelse og fabrikanternes arbejde med at reducere energiforbruget, er blevet ”hot”. 

Aika stolen er fremstillet i 85% recyclet plast.

Fordelen ved at være tættere på vores europæiske naboer er, at sådanne besøg er mulige uden at påvirke miljøet alt for negativt.

Vi er stolte af, at vi hos Unika selv fremstiller både værktøjer og emner, hvilket gør det muligt for os at have ”virkelige” møder og handle med vores europæiske kunder uden at tilføje oversøiske unødvendige CO2-emissioner til vores regnskab. Vi tror på, at det gør en stor forskel, når kunderne kan se og røre ved deres produkter i virkeligheden.

Det giver også en mulighed for dem at smage på Danmarks lækre smørrebrød. Vores smørrebrød med fiskefilet, rejer og æg var særligt populært og vakte stor begejstring.