Tillykke med svendebrevet

Tillykke med svendebrevet

 

Foto taget i august 2022 af vores lærlinge, fra venstre: Mikkel (udlært), Kalle, Julie (udlært) og Rasmus.

I starten af januar 2023 har vi haft glæden af at kunne overrække svendebrev til to af vores dygtige værktøjsmagerlærlinge, nemlig Julie og Mikkel. De har begge gennemført værktøjsmager uddannelsen, hvor de har lært at fremstille produktionsværktøjer ud fra tekniske tegninger samt at betjene computerstyrede maskiner. De kan nu kalde sig færdiguddannede og kan arbejde med fremstilling af forme og stanseværktøjer. Det bliver spændende, hvad det kan føre til i fremtiden af flotte og funktionelle ”Made in Denmark” kvalitetsværktøjer.

Igennem deres lærertid her hos Unika, har de fået lov til at prøve kræfter med flere ting. Der er en plan for hver enkel lærling hos os. En plan som får dem igennem flere forskellige områder inden for værktøjsfremstilling, og som giver et godt overblik over processerne i fremstillingen af et kvalitetsværktøj.

Vi er stolte over, at kunne være med på sidelinjen, hver gang en ny ”svend” får sit bevis her hos os, og vi vil gerne være med til at få endnu flere i gang med en uddannelse med fremtid i, derfor søger vi lige nu nye værktøjsmager- eller industriteknikerlærlinge.  Se jobopslag her https://www.unika.dk/job