2 års fødselsdag

2 års fødselsdag

 

Den 1. maj 2023 kunne vi fejre toårs fødselsdag for flytningen af ca. 20 maskiner, 16 svende og 4 lærlinge fra Grundfos' AME maskinafdeling i Bjerringbro til Unika i Ans. 

Fejringen blev planlagt i samarbejdsudvalget til at foregå den 4. maj og der blev sendt invitationer ud til ansatte hos Grundfos AME og til ansatte i Unikas værktøjsafdeling.

Festdagen, den 4. maj, blev indledt med en tale fra Steen Johansen, hvori han beskrev de følelser, der er på spil, når man skal flytte, specielt for medarbejdere som kunne skrive helt op til 40 år på CV’et hos Grundfos. Selvom det var noget af en opgave, kom der heldigvis hurtigt ro i maven.

Informationen om indgåelse af partnerskabsaftalen blev sendt ud primo februar 2021 og selve flytningen gik i gang den 1. maj 2021 og forløb rigtig godt. ”Alle var helt oppe på dupperne”, som Steen udtaler, hvilket var medvirkende til at vi allerede efter 2 ½ måned var på plads og de nye maskiner i gang. Det var noget af et Tetris spil, at få ombygning, udvidelse og flytning til at fungere, men ved hjælp af medarbejdernes velvillige indsats og et sundt leder-samarbejde lykkedes det hele.

Efter talen fik gæsterne friheden til at besøge begge afdelinger.

Der var opstillet telt og arrangeret lidt godt til ganen til de indbudte gæster, efter at de havde været rundt i firmaets to afdelinger.

Det blev en god dag – tak for besøget.