Årets Erhvervspris 2016 i Erhverv Silkeborg

Årets Erhvervspris 2016 i Erhverv Silkeborg

 

Årets Erhvervspris 2016 er til al­le i fir­maet

 

”Det er et fantastisk skulder­klap. Vi er me­get stol­te,” sag­de Bo Jo­han­sen ef­ter at han og bro­de­ren Steen Jo­han­sen hav­de fået over­rakt den for­tjen­te hæ­der, nem­lig at få Årets Er­hvervs­pris 2016 i Er­hverv Sil­ke­borg. Det er i fæl­les­skab med med­ar­be­jder­ne, at vi op­når de dag­lige re­sul­ta­ter, som har gi­vet os den­ne flot­te pris, så det er li­ge så me­get dem, der skal ha­ve ros for ind­sat­sen.

I sin tale frem­hæ­ve­de di­rek­tør i Erhverv Sil­ke­borg, Tor­ben Vils­gaard, blandt an­det og­så den po­si­ti­ve virk­som­heds­kul­tur, og var der­ud­over glad for, at kun­ne hæd­re en lo­kal pro­duk­tions­virk­som­hed.

”Vi ser, at dans­ke pro­duk­tions­virk­som­he­der igen be­gyn­der at få den aner­ken­del­se, som de na­tur­ligt er be­ret­ti­get til. Det be­ty­der me­get for os, at vi net­op i år kan frem­hæ­ve en pro­duk­tions­virk­som­hed, der sam­ti­dig er ba­se­ret på en so­lid tek­nisk vi­den på sit felt,” ud­tal­te Tor­ben Vils­gaard.

Uni­ka fort­sæt­ter sin vækst og frem­gang. Der er li­ge in­ve­ste­ret 1,3 mil­lio­ner kro­ner i en ny mas­kine til pro­duk­tions­an­læg­get. Der­ud­over er en byg­ge­til­la­del­se på plads, og Uni­ka for­ven­ter at star­te en 600 kva­drat­me­ter stor ud­vi­del­se af de fy­sis­ke ram­mer i maj eller juni 2017.